Sha, är på väg till bussen nu. Ska till sk...

img_4705 (MMS)

Sha, är på väg till bussen nu. Ska till skärholmen. Hörs sen, puss.


God morgon

Haha, yes, vaknade för typ en halvtimme sen, vid 2 typ. Fast är ändå sjukt trött! Men ah, får se vad som händer i dag, har inget planerat direkt. Men yes, hörs sen, puss!

Fredag

Haha, kom inte på någon bättre rubrik xD hur som helst, ska snart börja fixa mig och sådär, och sen dra till Skärholmen. Äter väl där också tror jag. Hörs sen. <3

Heron med Julia <3

Var ju på Heron med Julia i dag, vi såg på Bad Teacher i stället. Åt på Grekiska Kolgrillen och tog en maaassaaa bilder, haha ;D Orkar inte skriva så mycket, ni får kolla på min bildbomb i stället.







Fetton, haha xD

Min xD

Julias xD















































Love u syster <3



Shasha, står just nu och väntar på bussen....

Shasha, står just nu och väntar på bussen. Jag och Julia ska dra till heron city och gå på bio, äta och så :D vi ska se Harry Potter, fast ah, senare ;D vi hörs i kväll, bildbomb då typ, kameran är ju självklar med!;) vi hörs sen, pussN


Fixar med designen..

Håller på att fixa lite med bloggen, alltså designen osv. Men det blev lite failat i menyn, den där texten ska vara under bilden, men får fixa det i morgon. Ska sova nu, heh (a) PussN!



Ligger i sängen och äter glass, är f*cking...

img_6952 (MMS)

Ligger i sängen och äter glass, är f*cking förskyld..-.- har as ont i halsen osv.. Kul när man har sommarlov liksom.. inte. Aja, blir väl snart bra hoppas jag ;)


Haha wtf?! Sms:ade 118100 och frågade, ah ...

img_1870 (MMS)

Haha wtf?! Sms:ade 118100 och frågade, ah ni ser på bilden, och fick det där svaret, man ba whaaat? Haha, krama enbuskar, vad fan är det liksom? Och sjöjungfru, haha dör xD humor typ!


Provar..

Hej, provar bara om en sak funkar när jag bloggar från iPhonen..

RSS 2.0