Smoothie

Ja, jag är beroende, haha. Men det är ju iallafall nyttigt. I dag blev det jordgubbs smoothie, sjukt gott!


New iPhone case


Dinner

Har ätit middag nu precis, sallad, gott och nyttigt!:) Och nu blir det snabbt ut med hundarna och sen mot HHU och hålla agilitykurs. Hörs sen, puss!

 


Nyttig

Kom hem för en liten stund sen. Och nu har jag precis fixat en god blåbär och jordgubbs smoothie :) Så ska bara ta det lite lugnt nu en stund och sen blir det promenad med hundarna. Ha en fortsatt bra dag!:)


Powerwalk

Har varit ute på en powerwalk med hundarna runt spåret, trotts att jag hatar att gå i skogen haha. Men det var ändå ganska skönt, fint väder och hundarna skötte sig riktigt bra!:) Så nu har jag duschat och sådär, fixat en god blåbärs smoothie och nu ska jag försöka plugga lite. Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!


My lovely dogs❤


Look like?

Jag hittade en app som man kunde se vilken kändis man är lik, så jag provade med två olika bilder och här är resultatet. Bar Rafaeli, israelisk supermodell och Arielle Kebbel, amerikansk skådespelerska. Haha är jag lik någon utav dom? Jag vet inte riktigt, haha. Men kul grej iallafall. Appen heter "aLike", om ni vill prova ;)


Blue nailpolish


Godmorgon

Eller ja, morgon är det väl inte längre direkt men spela roll. Vet inte riktigt vad jag ska göra i dag, antagligen bara vara hemma och ta det lugnt och sen träffa Sabina senare ikväll. Rätt skön lördag ändå. Blir en promenad med mina finaste bebisar ( hundar ) sen också. Så blir nog bra. Ska iallafall fixa till mig lite nu. Så vi hörs senare, puss!


Godnatt!

( Om ni undrar varför väggen ser så mycket mörkare ut på ena sidan så är det pga ljuset. För den är vit :) )


The Dictator

Hej! Kom hem för en liten stund sen. Vi såg inte på American Pie utan det blev The Dictator. Och det var typ premiär så det var sjukt mycket folk också, typ fullsatt i deras största salong. Men iallafall, sjukt rolig film! Haha, garvade typ ihjäl. Så rekommenderar den starkt! Har iallafall haft en jätte rolig och trevlig kväll med världens bästa Julia!:)<3


Bio med Julia ikväll

Hej! Kom hem för en liten stund sen, har varit med mamma och pappa hos min gammelmormor en sväng. Och efter det blev det middag på donken, yes, väldigt nyttigt, haha.

Ska iallafall börja gå till tåget om en halvtimme ungefär och möta Julia. Vi ska in till stan och sen blir det bio på Sergel, American Pie: Reunion. Så blir säkert en trevligt kväll!:) Hoppas att ni också får en trevligt kväll, hörs senare!


RSS 2.0