Trött

Kom hem för en stund sen. Då var den här dagen avklarad då, och även tre prov. Sjukt skönt! Och alla gick bra också. Nu blir det sova en liten stund, haha, typ död. Satt ju uppe och pluggade nästan hela natten, sov typ två timmar. Men vi hörs sen, puss!


Plugg

Råkade självklart somna efter middagen, lyckat.. Sov till 9, haha. Men jag borde pluggat. Vilket jag i stället gör nu. Klar med matte, så nu håller jag på med engelskan. Prov på båda imorrn. Kommer typ vara död imorrn också, men men.. Jag SKA ha bra resultat på engelskan så whatever. Får sova när jag kommer hem ;) men vi hörs imorrn, ska försöka uppdatera med lite roligare inlägg då också, puss!


Home

Kom hem för någon timme sen, skolan var väl helt okej. Nu har jag iallafall bytt om till myskläder och ska snart ta tag i lite plugg. Hörs sen, puss


Mot skolan..

Sitter på bussen på väg mot skolan nu.. Hörs sen, puss

-bildlöst inlägg eftersom blogg.se dampar..-


Godnatt!

Godnatt, hörs imorrn!


Shopping

Tänkte visa lite grejer som jag köpte för någon vecka sen. Har ju inte visat det eftersom jag inte bloggat.


image description
image description

Jacka: Lindex


image description
Tröja/Cardigan: Lindex


image description
image description

Skor/Stövlar: DinSko


Beck

Sitter och kollar på Beck just nu. Chill söndagskväll. Hörs sen, puss


Ny designe

Som ni ser har jag fixat en ny designe, eller ja, header. Bara tillfällig, så fort jag får tid ska jag fota några mer ordentliga bilder och fixa. Men så länge får den duga. Ganska lik den förra, har bara ändrat bilderna och så.


My Hearts ♥


Godmorgon

Eller ja, snarare eftermiddag, haha. Vaknade typ för en halvtimme sen, tröttchey. Men ska typ iväg på middag om ett tag, så ska väl börja fixa mig snart. Hörs senare, puss!


Videoblogg by Julia & Karolina



Yes, videoblogg från tidigare i dag, haha! Skriver inget mer, ni får titta i stället!

Nu kör vi igen!

Jag vet att jag har sagt det här tusen gånger, men mitt liv har varit, eller ja, är ganska kaos och det är skit mycket i skolan. Därför har jag inte uppdaterat. Men nu kör vi iallafall igen! Taggad chey! Ska snart lägga in en videoblogg by mig & Julia från tidigare i dag. Så som ni kanske förstår så har jag varit med världens bästa Julia i dag. Flumm! Men ja, från & med i morgon blir det bra uppdatering! Puss så länge<3

Arkivbild..
image description


Skola imorrn..

Eller ja, i dag egentligen, eftersom klockan är kvart över 2 typ.. Har inte riktigt lyckats ställa om dygnet än.. Men ja, f*cking skola, orkar inte! Allt är sämst, vill bara träffa Julia och Bebbe. Och jag har världens jävla f*tt mensvärk också, fuck my life! Döda mig någon. Men bloggar imorrn, puss.


Haha, min & Julias konversation

Från Julias blogg, haha läs konversationen, vår humor alltså! Hahaha! Älskar dej tvillingsyster!<3


Ikea med Julia

Det här inlägget skulle egentligen publicerats i fredags men orkade inte blogga då och ah.. Så sorry för dålig uppdatering också. Men iallafall, i fredags var jag och Julia på Ikea, haha så jävla bäst! Orkar inte skriva så mycket men här är iallafall lite bilder!:D haha, ser typ fett sur ut på alla bilder.


Klippt & färgat håret

Yes, har varit och klippt mig i dag och sen nu på kvällen varit hos Sabina och färgat håret. blev faktiskt ganska så nöjd med klippningen, blev väl typ 3 cm kortare, men det behövdes och nu ser det mycket fräschare ut! Färgningen blev väl däremot lite failad.. Färgade ju utväxten och så, och det blev väl bra. Och sen skulle jag ju göra lite guldblonda slingor i för att få det lite mer naturligt blont. Men det blev i stället ännu ljusare.. Men aja, får va så tills nästa gång jag ska färga det, vill inte hålla på hela tiden för det sliter så sjukt mycket. Men tanken var att det bara skulle bli lite mer naturlig blond färg men men. Här är före & efter bilder på klippningen, det är väl inte så jätte stor skillnad, men det är inte slitet och så nu iallafall. Visar bild på färgningen imorrn.


Goodnight

Nu väntar sängen! Ska typ upp tidigt imorrn.. Men aja, godnatt!


Jag & Julia på Ikea!xD



Haha, crazy girls! På Ikea i går, sånt gör vi där ;) haha!

Hårfärg

Köpte hårfärg i dag också, den blonda som jag brukar ha, ska fixa utväxten och så. Och sen ska jag göra lite guldblonda slingor typ, för att få det lite mer naturligt. Så ska se om jag kan klippa mig imorgon eftermiddag typ, och sen ska Sabina fixa färgen och så. Så det blir nog bra.:)


Dagen

Morgonen började lite kaos.. Men men, det gick bra och löste sig så ah. Sen drog jag till Huddinge c och träffade Alice. Blev fika på castello och massa prat och planering inför imorgon ( hundgrej, så ni är nog inte så intresserade ;) ). Jätte roligt att träffas eftersom vi inte träffats sen i juni typ!:-) sen drog jag hem och sen iväg igen med mamma och pappa, följde med dom och handlade typ och sen åt vi på donken, haha, nyttigt värre! Men vi hörs sen, puss!


Gårdagens shopping

Gårdagens shopping: skjorta från Gina tricot.


Goodnight

Nu väntar sängen! Godnatt! Bild från typ förra veckan, trött, sliten & ful chey, det kallas att bjuda på sig själv!;) haha.


Tränat

Först en timmes promenad med hundarna. Och sen cyklat 45 min på träningscykeln och gjort 100 situps, duktigchey typ. Eller ja, det är ju alltid något ;) ska komma igång ordentligt med träningen igen. Pepp!


Skärholmen med Julia

Yes, dagen har spenderats i Skärholmen med Julia. Köpte en skjorta ( visar bild imorrn ) på Gina. Sen drog vi till Ikea och fikade, fetton.se, haha 3 bullar och två glas cola var, haha! Sen flumma vi runt, körde runt varandra i en kundvagn över hela ikea, lägger upp filmen imorrn ;) haha, vi har alltid lika roligt!:D


@bussen

Sitter just nu på bussen på väg till Skärholmen med Julia. Shopping!


Godmorgon

Har precis vaknat, ligger just nu i sängen och spelar Wordfeud och smsar. Ska träffa Julia vid tre så ska väl börja fixa mig och så snart. Hörs senare, puss! Bild på min lilla morgontrötta Puma<3


Goodnight

Nu väntar sängen, sjukt trött! Godnatt! Bjuder på en bild från i lördags, jag och Julia i våra jätte snygga 3D glasögon ;) haha.


Wordfeud

Ligger och spelar Wordfeud med Julia, vi är fett grymma ju! Lägg till KarolinaPersson97 om ni vill!


Shopping

Sorry för dålig uppdatering. Men i dag har jag iallafall varit med Julia, vi drog till Skärholmen. Hon skulle köpa lite saker till sin iPhone och jag ett par skor. Och ja, vi hittade det vi skulle ;) sen flumma vi runt som vanligt, körde runt varandra i en kundvagn runt hela kungens kurva och skärholmen typ. Och inne på Ikea, haha, vi drog dit och fikade, haha. Blondiner har alltid kul!<3 I lördags var vi iallafall på bio, såg smurfarna, haha. Flumma runt i heron och hade lika roligt som alltid! Och i går var jag på middag hos min farmor och farfar och sen på kvällen drog jag till Julia. Så ja, det är vad jag gjort dom senaste dagarna. Imorrn blir det träningstävling i agility med Ella och sen dra med Julia till Skärholmen, igen! Haha! Ska typ köpa några fler skal till min iPhone och så. Så ja, här är nedan är iallafall en bild på skorna, sämsta bilden men orkar inte ta någon bättre nu. Aja, hörs imorrn, puss!


RSS 2.0