Favoriter från Fokiwa

Jag själv älskar kläderna från Fokiwa, jag har ingenting där i från själv än men tycker allting är super gulligt och snyggt! Och jag ska absolut beställa lite saker där i från någon dag.

Jag verkligen älskar Fokis blogg, det är enligt mig den bästa utav "stor bloggarna" och den enda av dom som jag verkligen följer regelbundet. Tycker även att hon är en väldigt bra förebild för unga, hon varken dricker eller röker, hon skriver inte om vikt/bantning osv som väldigt många andra gör. Utan njuter av mat/godsaker osv. Hon visar verkligen att man kan ha roligt och göra saker utan alkohol och sånt. Och framförallt visar hon att man kan förverkliga sina drömmer, även om det kräver väldigt hårt arbete!

Allting på bilderna nedanför finns på Fokiwa.se!


CSI

Nu blir det CSI, love it. Maltesers och cola light, helt okej fredagskväll!


Påväg hem

Sitter på bussen på väg hem nu. Fredag, äntligen! Provet gick helt okej tror jag men är ändå inte speciellt nöjd.. Men whatever. Helg nu iallafall, nice!

Bjuder på en fin *host* bild från lunchen, jag och Julia gick till Hemköp och jag ville inte bli blöt, eftersom det, som alltid i Sverige regnade.. Haha. Men hörs sen, puss!


Dålig morgon

Sitter och väntar på bussen, som är sen.. = jag blir nu ännu mer sen än vad jag skulle blivit..-.- har religions prov sen också. Kul. Vill dö. Eller inte men åh, skit morgon = skit dag. Men tror iallafall det kommer gå bra, hoppas det, pluggade hela natten. Men nu äntligen kommer min buss, vi hörs sen, ha en bra dag!


Plugg

Sitter och pluggar religion.. Prov imorgon på islam och judendomen. Det här lär bli en lååång natt.. Men godnatt till alla som har turen att få sova!;) puss


Börja blogga igen

Tänkte faktiskt börja blogga igen. Saknar det lite, haha. Så jag tänkte köra på nu och hoppas att min motivation håller sig uppe!;)


RSS 2.0