I love you!<3

Jag ligger hemma och är sjuk.. till nyår och allt, jag och Julia skulle fira ihop och ha grymt kul. Men då blir jag fucking sjuk, fml.

Men så går jag in på bästaste Julias blogg och ser denna underbara video, JAG ÄLSKAR DEJ GUMMAN!<3 Utan dej är jag inte hel, du är min andra halva, den som får mig att orka allting, som alltid får mig på humör, min tvillingsyster!<3 I LOVE YOU!<3 Karolina Persson <3 Julia Granlöf , forever!<3



Skärholmen

I dag blir det Skärholmen med Julia. Shopping! Har precis fixat mig och så. Men vi hörs under dagen, puss!


Sorry

Sorry för dålig bloggning i går ( dvs ingen alls ) och i dag..

I går var vi iallafall hos min farmor och farfar, och så var min pappas två bröder ( alltså mina farbröder ) och deras sambos/flickvänner där. Åt supergod middag och hade jätte trevligt!:)

Och i dag har jag sovit i princip hela dagen, haha. Blev en promenad med hundarna på eftermiddagen, sen middag och efter det drog jag till Heron med Julia. Bio, vi såg New Year's eve, och den var bra! Hade iallafall lika roligt som alltid med min blondie!<3

Och mogon dagens planer är att träffa Julia och dra till Skärholmen och shoppa på mellandagsrean! Och från och med i morgon blir det normal uppdatering igen, plus att jag ska visa allt jag fick i julklapp, I promise!


image description

Love you bestfriend!<3

Shit happens, so get over it!


Tomorrow

Lägger upp alla mina julklappar i morgon. Ska sova snart, sjukt trött! I morgon ska vi till farmor och farfar igen, fast då kommer några andra också. Blir säkert trevligt!


Smoothie

Gjorde en god smoothie. Med hallon, blåbär, mjölk och yoghurt.


Cute

En väldigt liten jag!


Christmas Eve

Dagen har spenderats hemma hos min farmor och farfar. Har ätit, öppnat paket osv. Mys! Har haft en jätte trevlig julafton iallafall, och är jätte nöjd med alla presenter och så också! Visar lite senare.

Mamma och pappa blev nog glada över det dom fick av mig också. Dom fick kaffe koppar, en stor glas skål och en ny kaffe bryggare. Snäll dotter man är!;)

Hoppas att ni alla har haft en underbar julafton!❤


MERRY CHRISTMAS!❤


The most perfectly way is to be your self


Uppesittarkväll

Sitter och kollar på uppesittarkväll. Har vunnit två trisslotter, haha! Alltid något liksom ;)

 


Nice

Julklappar till mamma och pappa, dom har en väldigt snäll dotter!;)

image description

image description

 


Dan före doppardan!

Dan före doppardan, mys!🎄


Med Julia

Var en sväng i Huddinge med Julia. Blev fika ( glass på donken, haha ) och sen gick vi runt lite och så. Trevligt!:) Och nu blir det snart pizza!


Curly hair

Lockade håret lite snabbt. Gjorde bara lite slarvigt men det blev väl okej. Jag tycker lockigt hår är sjukt fint! Förstår inte alla som klagar på att dom har lockigt hår? Okej, om man har överdrivet så kanske det inte är så kul. Men jag tycker iallafall lockigt hår är sjukt snyggt!

Skit i hur jag ser ut, osminkad och natt tröja, haha! Kallas väl att bjuda på sig skälv ;) bilderna blev jätte suddiga när jag beskärde dom också men spela roll. Och sorry för rutan på sista bilden, men var tvungen, vet inte vad jag gjorde, såg iallafall helt.. Ja, inte normal ut.

image description

image description

image description

image description

 


Lovely jacket

Hittade denna underbara jacka på New Yorker i dag när jag var i Skärholmen. Den fanns i svart och brun/grön ( som på bilden ). Om den hade funnits i min storlek i svart så hade det lätt blivit min! Men tyvärr fanns det bara en svart kvar, och den var i storlek L, alldeles för stor alltså.. Men tycker den var sjukt snygg! Kostar bara runt 500 kr också.

 


Shopping

Dagens shopping, blev två par jeans, ett par ljusa och ett par mörka. Båda från Gina tricot.

image description

image description

image description

image description

 


Skärholmen

Kom nyss hem från Skärholmen. Blev lite shopping, visar snart!

 


@Datasalen med Julia

Hello! sitter just nu med Julia i datasalen och ''jobbar''.. heh.. vi lyssnar på mange och bloggar ;) chill lektion. Egentligen ska vi jobba med franska revulotionen, men orka.. Sen har vi fucking svenska..-.- Kill me! men yes, nu ska jag vara social eller något, haha. Men vi hörs sen, puss!

I don't know how she does it

Hello! Yes, var ju på bio igår med Julia, vi såg "I don't know how she does it". Och ja, den var bra! Hade en rolig kväll som alltid med min blondie!<3

I dag har jag inte gjort någonting, sov till halv 4, haha! Tired girl. Ska iallafall äta pizza snart, nyttigt ;) not. Sen ska jag till Sabina en stund och efter det hem och träna.

Hörs sen, puss!


Utgång

Hej! Har precis fixat mig. Ska dra till bussen vid 8 och möta Julia, vi ska till heron. Bio och så, vi ska se "I don't know how she does it".
Tänkte skriva lite om i går eftersom jag inte bloggade något i går. Egentligen en helt ointressant dag men iallafall. På morgonen hade vi handboll, men varken jag, Julia eller Bebbe var med, och läraren fick D-A-M-P, utan att överdriva. Haha, iallafall, han skickade ut oss på promenad i tre timmar, liksom han tror på allvar att vi kommer gå på någon promenad i tre timmar?! Haha, så jävla dum! Jag och Julia drog i stället till Huddinge och sen tog vi bara första bästa buss som kom, vilket blev 172:an mot skarpnäck. Så vi åkte till skarpnäck och sen tillbaka. Chill, bara sitta på en buss och ta det lugnt och prata. Sen tillbaka till skolan, lunch, sen någon film, slutade 14.30. Så drog hem, träffade Sabina och vi gick ut med hundarna. Sen när jag kom hem somnade jag, haha. Så ja, rätt chill dag iallafall.
Men vi hörs under kvällen, puss!

Wednesday

Hej! Onsdag i dag ( igår nu ). Började dagen med engelska, vi såg en amerikans film, faktiskt ganska bra! Gjorde det i typ tre timmar och sen diskuterade och så. Sen på lunchen drog jag, Julia och Nicke till vivo ( hemköp ). Han bjöd oss på julmust, haha fett snäll! Sen hade vi kickboxning, jag var inte med, eller alltså hade inga andra kläder med mig så var med så gott jag kunde i jeans och stickad tröja ;) haha. Gick iallafall bra! Höll i dom där som man boxar mot när Julia och Bebbe körde och så.

Sen drog jag hem, gick ut med hundarna och sen åkte till skolan igen.. Vi skulle ha någon föräldrarkväll typ, fast mina kunde inte komma. Men vi sålde iallafall fika, spelade upp en video från lucian ( usch! ) och vårt radioprogram. Tjänade iallafall typ 3000!

Sen kom pappa och hämtade mig. Råkade somna när jag kom hem, hehe.. Vaknade typ vid 12, haha, smart chey! Nu ska jag iallafall ut med hundarna lite snabbt och sen sooovaaa. Trött chey! Godnatt!


Bild från förra helgen.


Träning

Hej! Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Typ sovit, så sjukt trött. I dag hade vi iallafall lucia på novum, gick väl ganska bra. Slapp alla lektioner före lunch också. Så drog till pappas jobb efter och vi åt lunch på magdas. Gott! Haha, sen tillbaka till skolan, hade so och bild, missade lite av bilden också för vi kollade på något luciatåg. Men chill lektioner iallafall. Fick reda på mitt betyg i bild också, E, alltså samma sak som ett G, godkänt. Vi har ju dom nya betygen.. Men ja, är väl okej, förväntade mig inget mer så.

Nu blir det iallafall träning! 45 min på löpbandet och sen situps och så. Tagga! Hörs sen, puss.

Arkivbild.


Remember

Dreams can come true.
Anything goes if you want.
No one but you also have responsibility for your life and your actions.
Nothing is carved in stone.
You always have a choice.
Nobody knows you better than yourself.


Dagens diss

Red bull cola! Alltså fy, bland det äckligaste jag har druckit! Smakar som någon blandning av en massa olika spriter. Usch, så sjukt äcklig! Så ett tips, drick den inte!


Gästblogg by Julia

Hej Karolinas kära läsare, Julia här.
Kollar på historiefilm med sjuor/åttor och nior, så jävla tråkigt kill me.
Igår så tog jag bort min blogg, fick ett ryck för jag va så jävla ledsen pga personliga skäl.
Fredde om du läser dethär så förlåt älskling..saknar dig som fan!
Men nu klagar Persson på att jag skriver för mycket..
Puss


Elevensval

Hej! Sitter och kollar *host* på någon sjukt tråkig film, har inte kollat någonting typ, haha. Chill iallafall! Hörs sen, puss!


Mycket

Sorry för dålig bloggning.. Men veckan var sjukt stressig med skolan och allt som skulle lämnas in, prov som skulle göras osv.. Men nu är iallafall betygen satta, fast jag har några grejer kvar att göra..

I fredags var jag iallafall på idol sen har jag varit på Sthlm hundmässa både i går och i dag, lördag & söndag. Så har inte direkt hunnit med att blogga, fullt upp!

I morgon är det iallafall måndag igen.. Fast vi har elevensval vecka hela veckan så det blir nog chill iallafall. Men f.o.m i morgon bloggar jag som vanligt igen!


Praktikplats

Kom hem för ett tag sen, har ätit lite och så. Ska snart gå mot bussen och dra till Skärholmen med Julia. Vi ska leta praoplats, blir på typ bikbok, gina osv. Blir nog bra! Hörs sen, puss!


Trött

Blev en promenad med Sabina och hundarna när jag kom hem. Sen somnade jag.. Haha. Men imorgon ska jag försöka blogga bättre också!

Btw, det fucking snöar också.. Hoppas att det smälter! FML.


The moon


Måndag

Good morning everybody! Måndag, ny vecka. Jag sitter just nu på bussen på väg till skolan. Galet trött.. Men vi hörs iallafall under dagen, ha det bra, puss!


Sunset


Fixat

Som ni ser så har jag fixat till bloggen lite nu, blev iallafall bättre. Så imorgon bloggar jag som vanligt igen! Godnatt!


Snabbt

Som ni ser så har jag ändrat lite i designen, headern osv. Ska fortsätta fixa imorrn. Godnatt!

RSS 2.0