The greatest thing in life is doing what people say you can't do.


Days are getting better and better!

Dagen har varit helt okej faktiskt, dagarna blir bättre och bättre ;) har varit en rätt chill dag iallafall. Slutade 14.45, drog hem och har inte gjort så mycket sen dess. Kanske drar och träffar Sabina sen, om hon kunde svara någon gång. Haha, aja, hörs sen, puss!


The world is just one, but for someone, you are all over the world.


The only thing we regret in life are the chances we never took.


Weekend

Tänkte berätta lite om helgen, eftersom jag typ varit sämst på att blogga i helgen. I går sov jag typ hela dagen, till 3 typ, haha, sen fixade jag mig och sen åt och så typ och sen drog jag till heron city och mötte Julia<3 bio, vi såg Svensson Svensson, helt okej, fast typ lite vuxen humor. Aja, sen flumma vi runt, köpte energidricka, åt på donken och ah. I dag har jag typ inte gjort något.. Sov typ hela dagen och sen bara legat med datan i sängen, lyssnat på musik och sms:at. Imorrn är det måndag igen..-.- men det är iallafall bara den här veckan och sen är det höstlov! Skönt! Men vi hörs imorrn, då lägger jag även upp alla bilder från igår. Puss!


People changes, life goes on. Shit happens, just be strong!


Live each day if it was your last!


Finally starting to go better.

Sorry för dålig uppdatering.. Men ja, dagen i går och i dag har faktiskt varit helt okej. Äntligen kanske det börjar gå och rätt håll. Veckorna kanske kan börja bli bättre och bättre nu i stället för sämre och sämre.;) orkar inte skriva så mycket men ja, lördag imorrn, vet inte riktigt vad som händer, sova, ta det lugnt och sen antagligen träffa Sabina tror jag.;) nu väntar iallafall sängen, godnatt!


Tired little girl <3


You make me smile <3


Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.


Things can only get better.

Kom hem från skolan för någon timme sen. Och nu blir det engelska plugg, pepp! Prov i morgon, och denna gången förberett. Så nu är det bara upp till en själv att prestera. Things can only get better!


Godnatt

Nu väntar sängen. Hoppas på en lite bättre dag imorrn i allafall.. Godnatt!


Jag orkar seriöst inte mer.

Allting bara går skit, inget fungerar eller går som jag vill.. Jag orkar seriöst inte mer.


Sova nu!

Nu väntar sängen, ny vecka i morgon.. Och morgon dagen lär ju bli allt annat en rolig.. Men aja, puss & godnatt


Att vara stark betyder inte att man aldrig faller, utan att man tar sig upp efter varje fall.


Paus i pluggandet

Tog en liten paus i pluggandet och gick ut en sväng med hundarna. Kom nyss in, så nu blir det till att fortsätta plugga i någon timme, sen duscha, plugga ännu mer och sen sova. Hörs sen, puss


Haha söt <3

Puma tycker att jag är lite tråkig som bara pluggar. Haha söt<3 men tyvärr, är inte klar än på att tag..


Plugga!

Tänkte bara i fall något undrade vad jag ska göra resten av dagen.. Svar: plugga galet! Rolig söndag..-.- not!


Sängen nästa!

Nu väntar sängen, zzova. Tröttchey. I morgon ska jag sova och plugga ihjäl mig, om någon undrade. Så det är vad min söndag kommer bestå av, kul.. Not. Men vi hörs imorrn, puss & godnatt!


Love you sis <33

Älskar dej tvillingsyster!<33


Med Julia <33

Vaknade vid halv 11, åt frukost och sen fixade mig. Sen tog jag tåget till Huddinge och mötte Julia och fortsatte sen mot stan. Vi gick till gina och cubus typ och Julia köpte ett par jeans. Men det var fett mycket folk överallt, var typ nån protest grej eller något. Och vi fick typ damp så vi tog t-banan till skärholmen i stället. Vi drog till heron och åt på grekisk kolgrillsbaren, haha fetton ;) men det är fett gott ju! Sen var vi typ på fett bra humör och fick för oss att vi skulle gå till Skärholmen centrum, asså det är ju inte så långt men vi är blonda och kan inte hitta, haha. Så vi hamna typ i en rondell, eller jag för jag sprang över, haha, sen skulle jag springa tillbaka och jag ser inte att det kommer en massa bilar från en kurva typ så jag springer rätt ut i vägen, och det kommer en bil som typ får damp och tutar och hon som körde slår sig i huvet ( haha? ) och pekar fuck you till oss, haha, snälla människor alltså. Haha, sen tog vi i allafall bussen i stället ;) sen när vi var påväg in i centrum så skriker nån jävla gubbe "TYSTA!" till oss, haha wtf liksom?! Haha, men vi kan ju inte vara tysta så whatever ;) sen gick vi typ till bik bok, Gina, new yorker och lite andra. Köpte en tröja på bik bok. Provade skor ( hittade ett par skit snygga kilklackar! Dom på bilderna nedan ) och sen provade vi one pice, så snygga alltså ;) eller inte, haha. Ah, och sen drog vi i allafall hem. Aja, lite bilder från dagen i allafall.


Sämsta dagen.

Orkar verkligen inte skriva något nu, kan bara säga att den här dagen har varit sämst. Bloggar mer i morgon i stället, då ska jag med Julia till stan<3 för nu har jag bara pms, är sjukt trött, irriterad och sur. Så hörs imorrn när jag förhoppningsvis är på lite bättre humör. Bjuder på en ful bild från tidigare i dag så länge.. Ser inte alls helt cp ut, absolut inte. Absolut. Aja skit samma, puss hörs imorrn.


Love you sis <3

Älskar dej så sjukt oerhört mycket syster! And whatever happens I will always be there for you! Blondie<3Blondie , forever! Karolina Persson<3Julia Granlöf


Inte min dag.

Asså den här dagen har typ varit sämst. Började med so förhör första lektionen, hade inte ens öppnat boken så visste typ inte ens vad skiten handlade om, gissade typ på allt.. Sen hade vi vgt, då drog jag och Julia och två till, till Huddinge sjukhus och novum för att intervju folk. Fortsatte med det sen på svenskan och lunchen. Intervjuade två stycken.. Haha, alltid något liksom ;) sen hade vi idrott, som sakt verkligen inte min och Julias dag i dag. Vi gick i allafall spåret, och läraren fick seriöst damp på mig för att jag hade min väska med mig? Alltså seriöst liksom. Okej, också för att jag gick i stället för att springa. Men och? I don't care. Men aja, sen hade vi engelska :D haha, det enda bra den här dagen. Fast vi skulle rita en serie och jag kan seriöst inte rita. Haha. Och efter det fucking no, fysik hata! Fick i allafall sluta lite tidigare men ah. Så det var min intressanta (not!) dag. Sen har jag typ bara varit ute med mina hundar, tränat lite med dom och så. Men ah, nu väntas fysikplugg, prov imorrn, orkar inte. They think we don't have any life. Vill sova, så sjukt trött. Aja hörs sen, puss.


Så sjukt jävla trött.

Asså jag är sjukt trött. Kan knappt hålla mig vaken, på allvar. Problemet är bara att jag måste plugga, and I really mean must! Fysikprov och franska grammatikprov imorrn. Mitt liv är ju verkligen underbart, NOT! Och dagen har varit typ sämst, eller ja, det mesta i allafall. Kan berätta mer om den sen, inte för att jag tror att någon är intresserad men i allafall. Nu ska jag typ gå och köpa godis eller något, I believed energy. I allafall om jag aka kunna plugga. Asså åh, orkar inte! Vill sova, pms!


Äntligen!

Äntligen funkar blogg.se's iPhone app! Men nu ska jag dock sova, haha ;) berättar om min dag i morgon, inte för att den varit så intressant kanske men i allafall. I morgon har vi typ en ganska chilldag, matte (-.-), engelska & musik (:D) cp jag är, haha xD aja, och typ lite av språket, sen ska vi typ på någon tråkig teater. Men bättre än skola i allafall.;) så ser väl typ morgondagen ut, om någon var intresserad ;) fett tråkigt inlägg det här blev, men aja, spela roll. Ska i allafall blogga bättre i morgon. Nu väntar sängen, godnatt!


The moon


Eftersom blogg.se's iPhone app dampar så f...

img_9369 (MMS)

Eftersom blogg.se's iPhone app dampar så får jag väl helt tänkelt göra mms inlägg så länge. Ska iaf sova nu, så godnatt!


Suck..

Asså blogg.se's app suger verkligen! Den dampar 24/7 och sägar att det är en massa fel. Det är därför uppdateringen inte varit den bästa, eftersom jag för det mesta uppdaterar från iPhonen. Eftersom jag då kan göra det när jag typ sitter på bussen, har lektion, väntar på att någon lektion ska börja och ja, ni fattar.;) Aja, i morgon är det måndag igen..-.- orkar inte! Har svenskaprov och franskagrammatikprov i morgon, engelska samtals grej om hur man ligger till osv på tisdag ( efter skolan, fast har inget emot det, sattsar ju på mvg i engelska så ) engelska förhör på onsdag och då ska vi typ på någon teater också och fysikprov på fredag. Det är vad jag vet om en så länge.. I want to die. Typ. Aja, tråkig inlägg, I know. Men hoppas att det fungerar att blogga från iPhonen i morgon i allafall. Hörs iaf i morgon, puss. 

Goodnight


a rainbow


A summer day in the woods


The sun


Temple Run

Haha man blir typ beroende ;) tips till alla er som har iPhone! Vet inte om det finns till android.


Cute <3


I can not describe with words how much you mean to me <3


Förlåt

Sorry för dålig uppdatering nu i helgen.. Men ja, har gjort lite annat. Men f.o.m i morgon är jag tillbaka som vanligt igen!:)


RSS 2.0