Look ahead and put all the bad behind you!


Time to sleep

Ska sova nu, hörs imorrn, godnatt!


Apple iPad 2

Har fått min älskade iPad i dag! Happy girl! Tack mamma och pappa, love you!<3

I övrigt har jag inte gjort så mycket i dag, var ju med pappa på elgiganten och sen har jag typ bara varit hemma och nördat, haha!

Sorry för lite dåliga bilder, tog dom bara lite snabbt förut.


friday

Godmorgon babys!

Fredag! Planer för helgen? Jag harfullt upp, möten osv. Eller inte.
Imorgon ska jag till stan köpa present osv. Sedan vid halv 7 ska Karolina komma hit, vi ska köpa B&J, godis, läsk, chips, popcorn och gurka! Men ni fattar? Videoinlägg kommer då också, wow!

Måste städa rummet idag också, för det är kaos. Jag lovar..rummen är skabbiga. Så det måste fixas..när jag orkar. Eller när jag kommer hem. Ska dra till skolan snart tror jag? Vet inte ens vad klockan är.
Om ni vill veta var det match igår. Djurgården - Aik, gick ju jävligt bra. Huliganbråk? Nja, knappast. Riktigt irriterande, och Aik vann 3-2, så nu fick ni lite passion i inlägget.
Avrundar här, sämsta bilden jag någonsin sett men outfit idag är:

vanlig svart t-shirt och tajta jeans.

Quickly

Hello! Skola idag, som vanligt. Slutade 14.20. Sen drog jag hem, gick ut med hundarna och åt lite. Så snart ska jag börja gå mot bussen. Ska ju till Skärholmen och stan med Julia. Men vi hörs sen, puss!

Haha typ 2 veckor gammal, på bussen, haha!


My birthday

Hej! Får bli ett snabbt inlägg. Fyller ju år i dag, har haft en underbar födelsedag! Skola, kom lite senare och bästa Julia väntade på mig och grattade mig och sådär, love you! Sen efter skolan blev det hem lite snabbt, ut med hundarna och så, sen blev det födelsedagmiddag på grekisk resturang med familjen, supergott! Har av mamma och pappa fått pengar, 2000, så kan jag köpa det jag vill för dom och så, två hundtränings böcker och så ska jag få en iPad!:D tack mamma och pappa, älskar er!<3 så har haft en jättebra födelsedag!:)

Men är typ jätte trött nu, så ska ut snabbt med hundarna och sen sova. Imorrn blir det Skärholmen och kanske stan med Julia, ska köpa ett par urbanears! Men godnatt!

 


White or Pink?



Ska köpa ett par Urbanears, på tisdag I think. Men kan inte bestäma mig om jag ska ha ett par vita eller rosa. Båda är sjukt snygga! Dom vita är ju lite mer neutrala men gillar dom rosa också. Haha, beslutsångest. Vad tycker ni?

Parle français

Haha pratar med en från Frankrike på kik. Läser ju franska i skolan men jag suger verkligen, haha! Google translate is my best friend!;) Han kan typ inte ett ord engelska, skrev ju först på engelska och han fattade typ inte det. Fransmän kan verkligen inte engelska, haha! Men tränar ju lite franska, typ, haha!


Study

Hej! Sitter just nu och pluggar Engelska, ska skriva en text om en författare typ, lyssnar på musik och ja. Läser lite bloggar och facebook också, haha, såklart. Blir nog bara att ta det lugnt resten av dagen också. Men vi hörs sen, puss!


Arkivbild
image description

About yesterday

Hej gullisar!

Datorn krånglade igår så skriver ett mobilinlägg nu istället.
Igår så träffa jag underbara Frida, jag åkte till henne och hon mötte upp mig i östertälje sen åkte vi hem till henne. Hennes mamma bjöd oss på vitlöksbröd och saft gulligt. Jag åkte hem och var hemma vid 8tiden. Då åt jag pizza sen var det bara att dra till fanny, vi gick till Vivo och köpte godis. Jag färgade hennes hår och hon blev nöjd! Kom hem 12 tror jag?
Somnade vid halv 1, och vakna nyss. Inga planer idag, tjäna pengar bara!

Hejdå!


New underwear

Beställde för ett par dagar sen lite underkläder från H&M, och i går fick jag hem dom. Två bh:ar och fyra par string!:)


A nice day

Har haft en trevlig dag med presenter, tårta, fika osv! Min farmor och farfar var här och min farbror och hans flickvän/sambo och min andra farbror :) fick pengar, sammanlagt 2500 och ett 24 karats guldarmband. Jätte nöjd, tack alla! Eftersom det är på måndag jag fyller år så får jag presenterna av mamma och pappa då!:)


New iPhone case

Var ju i stan lite snabbt i går med Julia, köpte ett nytt iPhone skal och en eyeliner. Älskar skalet, det är en butik som säljer en massa snygga skal till iPhone för bara 60 kr! Den ligger när man går från centralen mot Sergels torg. Den heter HPESC mobilteleshop typ. Tips för alla som har iPhone!

image description

 

 


Birthday celebrations

Jag fyller ju år på måndag så i dag kommer det gäster och så :) har gjort tårta nu på morgonen, fett grym man är! Haha ;) här nedan är iallafall några bilder på hur jag ser ut i dag. Hörs sen, puss!

 


Todays look


Meeting

Har precis varit ute en sväng med hundarna. Så nu blir det äta lite snabbt och sen i väg på ett möte, hund grej så ni är nog inte så inte intresserade ;)

Dagen har iallafall varit helt okej i övrigt! Men nu väntar snart maten, så hörs sen, puss!

100% seriös bild på mig och min älskade blondie!;) haha, love you!<3


Studytime

Hej allihopa! Allt bra med er?

Skoldagen har rullat på riktigt bra faktiskt, satsare du vet. Fick sluta 10 minuter tidigare så det var chill. Kom hem för en halvtimme sen, och just nu håller jag på med min deckare. Egentligen fick man inte skriva hemma men ja..kanske glömmer bort. Så jag har skrivit en hel sida på ungefär 20 minuter. Stolt, ska fortSätta med det nu. Så ha en fortsatt bra dag, puss sötnosar!


Dreaming

Godmorgon.

Gör ett mobilinlägg innan jag ska gå upp för att fixa mig inför skolan. Somnade runt 10, men eftersom jag trodde det jag drömde var sant vakna jag upp och insåg att det bara var drömmar. Så jag har inte sovit jättebra inatt men skitsamma, slutar 3 idag.

Bye bitches.


Run

Varför utsätter jag mig ens för att gå ut och springa i ett halt spår halv 10 på morgonen?! Idiot man är, men försent att ändra sig nu, Maja och Zoro är redan på väg, yes vi ska ut och springa med hundarna, wohooo.. Kommer väl säkert ha brutit benen när jag är klar. Men nu kör vi då, tagga! Träningskläderna på, nu ska man kanske bara äta något innan man drar? Men vi hörs sen, tagga!


A walk in the forest

Kom för en liten stund sen in från en en promenad i skogen, eller ja elljusspåret med hundarna. Typ is bana, ramlade två i gånger, haha.

Nu sitter jag iallafall och dricker en god smoothie. Ska snart börja fixa mig, ska träffa Julia sen, blir en fika och en massa prat. Men vi hörs sen, puss!


Good morning everyone!

Vaknade för en liten stund sen, men ligger just nu i sängen och äter frukost. Ska väl snart ta mig upp och gå ut på en promenad med hundarna tror jag. Inte sova vidare till 4 iallafall! Haha.

Glömde att blogga något mer i går, men det blev iallafall träning på kvällen, 45 min på träningscykeln och sen situps, armhävningar och lite andra övningar som tränar ben och rumpa.

Men vi hörs under dagen, puss!


Friday the 13th

Fredag i dag, dessutom fredag den 13:e. Trotts det har min dag faktiskt varit helt okej, skönt! Hoppas eran dag också varit/är bra!

Nu blir det iallafall lite träning med hundarna, hörs sen, puss!


When life gives you hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


One smile, and It light up my day.

Bara jag som saknar skolavslutningar? Ni vet lyckan man har, att veta..slipper skolan i 10 veckor.
Vill tillbaka, snättringeskolan 2010 6an. Ser ni mitt leende? Ni skulle veta hur lycklig jag var då. Och tjejerna på bilderna, saknar dom otroligt mycket. Men lyckan kommer tillbaka om 23 veckor. LÄNGTAR!




/ Julia Granlöf'


The Beach

I wish I was here right now!








Goodnight!

Sängen nästa, märkte att klockan redan blivit halv 4, oups! Upp igen om 2 och 1 halv timme.. Heh. Aja, godnatt!

Bjuder på två gamla ( eller ja, någon vecka, haha ) bilder på mina finaste<3


Today

Hello everybody! Känner att jag typ suger på att blogga, haha, tur att jag har min fina bästa Julia som bloggar åt mig!<3 Men ska bli bättre, promise! Hur som helst, i dag har jag bara tagit det lugnt, sista dagen på lovet och så, because tomorrow begins the hell! Alltså fuckin' skolan! Men men, har sovit typ hela dagen, pratat med lite folk på skype och ja.

Nu har jag iallafall precis duschat, rakat benen, smort in mig i bodylotion, fixat naglarna och sådära. Och druckit cola light och ätit choklad.. heh, jag skulle ju bli nyttig, hur gick det med det egentligen? men men, i morgon blir det iallafall bättre bloggning, hoppas på en rätt chill dag i skolan också.. fast det kan jag ju glömma.

Men vi hörs imorrn, puss!


Bild sen julafton.

Hahaha, I suck!


Hello darlings!

Det som hände inatt, jag kan inte göra något annat än att le. I'm so happy!



Hello Darlings!
Snackade med Martin och Andreas igårkväll, samtidigt som jag chattade med Karolina på skype. Ni såg ju? Natthumor. Satt och garva helt mobbad. Men iaf, jag och Andreas snackade till halv 4, sen kollade jag på film "Lejonkungen 3, hakuna matata!" tänk er ett liv utan bekymmer? åååh..*drömmer bort*

Vaknade halv 8, för fick ett sms och jag hade mobilen nära mitt öra, så jag är klarfixad nu..Ska dra en snabbis till skhlm, köpa det jag skulle köpa igår på Åhlens. Sen ska jag fråga om Emma vill ses.
Men ååh, jag är sämst på att blogga. Blir lite roligare inlägg senare.

Bye!

(lite halvtmobbad bild, och jag sov i soffan..därför är kudden och täcket där!)


Kill me!

Jag vill inte ha någon j*vla snö! Har det inte kommit någon hittills ( sjukt glad för det ) så behöver det inte komma någon nu, nu ska det liksom bli vår typ! Kill me! Hatar att bo i Sverige, längtar till jag kan flytta härifrån!


Skype with Julia

http://www.fullerstaskolor.se/newkall/index.php?option=com_content&view=article&id=1968:hembrev-v51&catid=82:8d&Itemid=193
[22:13:30] Karolina skriver: där står det också att vi börjar på tisdag ;) (h)
[22:13:42] 'juliagranlöf skriver: haha hembrev och grejer! (h) <32
[22:13:56] Karolina skriver: hahah jag vet xD (h)
[22:14:12] 'juliagranlöf skriver: jul strålande jul
[22:14:16] 'juliagranlöf skriver: hah
[22:14:20] 'juliagranlöf skriver: jag dör!
[22:14:22] Karolina skriver: ''barnen hade ordnat''
[22:14:26] Karolina skriver: HAHAHAN!
[22:14:34] Karolina skriver: tack, vi är små barn nu också xD
[22:14:49] 'juliagranlöf skriver: HAHA OMG!! JAG ORKAR INTE X'D
[22:15:06] Karolina skriver: HAHAHA JAG ORKAAAR INTEEE! XDDD
[22:15:32] Karolina skriver: ''vilket engagemang'', oooooj vilket engagemang det var!
[22:15:42] Karolina skriver: HAHAHA ÅKA BUSS TILLSKARPNÄCK! XD
[22:15:45] 'juliagranlöf skriver: HAHA ! :D
[22:16:17] Karolina skriver: HAHA JAG ORKAR INTE! :D
[22:16:30] 'juliagranlöf skriver: ASSO JULIAS PAPPA JOBB!!! VARFÖR !!!! XD
[22:17:27] Karolina skriver: HAHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE! MÅSTE TILL OCH MED NÄMNA DET I ETT JÄVLA HEMBREV! XDXD
[22:17:44] 'juliagranlöf skriver: ELLEHUR!!!!!!!!!!!!!
[22:17:48] 'juliagranlöf skriver: ASSO JAG DÖR!!!!
[22:18:43] Karolina skriver: ''Varje elev ansvarar för sina "penaler" (nattlinne, glitter, vita strumpor, tomtekläder, stjärngossestrut)'' penaler?! dom kan ju använda normala ord också!! XD
[22:19:00] 'juliagranlöf skriver: HAHA jag dör! xD
[22:19:32] Karolina skriver: ''Innan träffas vi för lite mys i hemklassrummet kl. 10.00.'' mys i hemklassrummer, HAHAHA JAG DÖÖÖR SERIÖST! xd
[22:19:51] Karolina skriver: julpyssel, vääääldigt mysig, HAHHA!!
[22:19:55] 'juliagranlöf skriver: HAHAHAHHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA FAN VA MKE MYS DET BLEV, MYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIGT !
[22:20:28] Karolina skriver: HSHSHSHSH OHJAAAA, MYCKET MYYYYYYYYSIIIIIIGT!!! XD
[22:20:34] Karolina skriver: HAHAHAHAH*
[22:20:39] 'juliagranlöf skriver: HAHAHAHHAHA XDDDDD
[22:21:09] 'juliagranlöf skriver: asso jag istter typ och asgarvar samtidigt som dom jag snackar med snackar om spel..dom tror jag e hög eller nått men ja..jag är inte normal :D
[22:21:24] Karolina skriver: ''Klassen har fått ett erbjudande av Julias pappa att komma och "lussa" på hans företag på Lucia, vilket kommer att ge oss ett mycket välkommet tilllskott till klasskassan. Vi tackar! De flesta blev eld och lågor och tyckte att vi skulle nappa på detta erbjudande, dock inte alla. Vi bestämde att de som vill gå luciatåg gör det, resten stannar kvar på skolan och planerar en "hemlig" aktivitet.''
[22:21:34] Karolina skriver: HAHAHAHAHHAAH JAG ORKAR INTE!! XDD
[22:21:56] 'juliagranlöf skriver: AASSSSOOOOOOOOOOOOO HAHAHAH!
[22:22:18] Karolina skriver: JAG SITTER OCH ASGARVAR FÖR MIG SJÄLV, HAHAHAHA!!!XD
[22:22:38] 'juliagranlöf skriver: HAHHA SAMMA HÄR :D
[22:22:54] Karolina skriver: ''V. 50 är det elevensval. Våra små "Juveler" har fått information om vilka kurser de kan anmäla sig till. De har nu helgen på sig att fundera. Nästa vecka ska valen vara gjorda.''
[22:23:05] Karolina skriver: juveler? HAHAAHHA!
[22:23:49] Karolina skriver: barn och juveler, snart är vi väl bebisar också XDDD
[22:23:58] 'juliagranlöf skriver: HAHA XD
[22:24:58] Karolina skriver: ''Majoriteten av klassen ska lussa på Julias pappas jobb den 13/12 och få ersättning för det. Pengar som går till klasskassan. Jättebra och jättekul. Vi övar för fullt inför detta.''
[22:25:08] Karolina skriver: dom gillar att nämna din pappas jobb! XDDD
[22:25:19] 'juliagranlöf skriver: haha vafan...!!
[22:25:26] Karolina skriver: HAHAHAH! XD
[22:26:14] 'juliagranlöf skriver: Nicke gillar verkligen mig, han har typ skrivit hej 324328893092 gånger idag ORKAR INTE!
[22:28:14] Karolina skriver: HHAHAHAH ASSO, NI KANSKE ÄR PÅ G DÅ? ;)
[22:28:39] 'juliagranlöf skriver: MEN NEJ!!!!!!! :D
[22:28:58] 'juliagranlöf skriver: ALDRIG MED HONOM OMG DU MÅSTE DRIVA HELT SERIÖST JAG DÖR!!!!!!!!!!!! :O
[22:29:30] Karolina skriver: HAHAHAH I WAS SERIOUS ;)
[22:29:37] Karolina skriver: man vet ju aldrig ;)
[22:30:11] 'juliagranlöf skriver: MEN NEJ, HELLRE FKN andreas eller nån xd
[22:31:32] Karolina skriver: HAHAHAH XD
Jag och Julia har lite roligt såhär på kvällen, haha!

[22:13:30] Karolina skriver: där står det också att vi börjar på tisdag ;) (h)

[22:13:42] 'juliagranlöf skriver: haha hembrev och grejer! (h) <32

[22:13:56] Karolina skriver: hahah jag vet xD (h)

[22:14:12] 'juliagranlöf skriver:
jul strålande jul

[22:14:16] 'juliagranlöf skriver: hah

[22:14:20] 'juliagranlöf skriver:
jag dör!

[22:14:22] Karolina skriver: ''barnen hade ordnat''

[22:14:26] Karolina skriver:
HAHAHAN!

[22:14:34] Karolina skriver:
tack, vi är små barn nu också xD

[22:14:49] 'juliagranlöf skriver: HAHA OMG!! JAG ORKAR INTE X'D

[22:15:06] Karolina skriver:
HAHAHA JAG ORKAAAR INTEEE! XDDD

[22:15:32] Karolina skriver:
''vilket engagemang'', oooooj vilket engagemang det var!

[22:15:42] Karolina skriver:
HAHAHA ÅKA BUSS TILLSKARPNÄCK! XD

[22:15:45] 'juliagranlöf skriver:
HAHA ! :D

[22:16:17] Karolina skriver:
HAHA JAG ORKAR INTE! :D

[22:16:30] 'juliagranlöf skriver:
ASSO JULIAS PAPPA JOBB!!! VARFÖR !!!! XD

[22:17:27] Karolina skriver:
HAHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE! MÅSTE TILL OCH MED NÄMNA DET I ETT JÄVLA HEMBREV! XDXD
[22:17:44] 'juliagranlöf skriver: ELLEHUR!!!!!!!!!!!!!

[22:17:48] 'juliagranlöf skriver:
ASSO JAG DÖR!!!!
[22:18:43] Karolina skriver: ''Varje elev ansvarar för sina "penaler" (nattlinne, glitter, vita strumpor,
tomtekläder, stjärngossestrut)'' penaler?! dom kan ju använda normala ord också!! XD

[22:19:00] 'juliagranlöf skriver:
HAHA jag dör! xD

[22:19:32] Karolina skriver:
''Innan träffas vi för lite mys i hemklassrummet kl. 10.00.'' mys i hemklassrummer, HAHAHA JAG DÖÖÖR SERIÖST! xd

[22:19:51] Karolina skriver:
julpyssel, vääääldigt mysig, HAHHA!!

[22:19:55] 'juliagranlöf skriver:
HAHAHAHHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA FAN VA MKE MYS DET BLEV, MYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIGT !

[22:20:28] Karolina skriver:
HSHSHSHSH OHJAAAA, MYCKET MYYYYYYYYSIIIIIIGT!!! XD

[22:20:34] Karolina skriver:
HAHAHAHAH*

[22:20:39] 'juliagranlöf skriver:
HAHAHAHHAHA XDDDDD

[22:21:09] 'juliagranlöf skriver:
asso jag istter typ och asgarvar samtidigt som dom jag snackar med
snackar om spel..dom tror jag e hög eller nått men ja..jag är inte normal :D

[22:21:24] Karolina skriver:
''Klassen har fått ett erbjudande av Julias pappa att komma och "lussa" på hans företag på Lucia, vilket kommer att ge oss ett mycket välkommet tilllskott till klasskassan. Vi tackar! De flesta blev eld och lågor och tyckte att vi skulle nappa på detta erbjudande, dock inte alla. Vi bestämde att de som vill gå luciatåg gör det, resten stannar kvar på skolan och planerar en "hemlig" aktivitet.''

[22:21:34] Karolina skriver:
HAHAHAHAHHAAH JAG ORKAR INTE!! XDD

[22:21:56] 'juliagranlöf skriver:
AASSSSOOOOOOOOOOOOO HAHAHAH!

[22:22:18] Karolina skriver:
JAG SITTER OCH ASGARVAR FÖR MIG SJÄLV, HAHAHAHA!!!XD

[22:22:38] 'juliagranlöf skriver:
HAHHA SAMMA HÄR :D

[22:22:54] Karolina skriver:
''V. 50 är det elevensval. Våra små "Juveler" har fått information om vilka kurser de kan anmäla sig till. De har nu helgen på sig att fundera. Nästa vecka ska valen vara gjorda.''
[22:23:05] Karolina skriver: juveler? HAHAAHHA!

[22:23:49] Karolina skriver:
barn och juveler, snart är vi väl bebisar också XDDD

[22:23:58] 'juliagranlöf skriver:
HAHA XD

[22:24:58] Karolina skriver:
''Majoriteten av klassen ska lussa på Julias pappas jobb den 13/12 och få
ersättning för det. Pengar som går till klasskassan. Jättebra och jättekul. Vi övar för fullt inför detta.''

[22:25:08] Karolina skriver:
dom gillar att nämna din pappas jobb! XDDD

[22:25:19] 'juliagranlöf skriver:
haha vafan...!!

[22:25:26] Karolina skriver:
HAHAHAH! XD

Egopic


Lovely Shorts



Hittade dessa sjukt snygga shorts från runwaydreamz.com! Dom har en massa olika, men jag gillar verkligen dom här ovanför. Blir nog till att klicka hem dom om dom inte är allt för dyra ( står ju i euro tror jag så vet inte riktigt hur mycket det är i kronor ), för dom var sjukt snygga! Ni kan hitta dom HÄR!


Saturday

Hej alla!
Karolina här, helt otroligt? Okej jag ljög, det är Julia. Nu bryr sig ingen om vad jag har skrivit haha..eller inte. Somnade vid elva och pappa väckte mig halv ett, fett skönt att sova. Karolina och jag ska till stan imorrn istället, för varenda person ska till sina släktingar eller få gäster..utom jag. Mobbad? JA.
Nej, men vad gör jag då? Sitter och lyssnar på musik, chattar med nåra på fb och skype, dricker saft och bara chillar på livet. Väntar också på att 3 personer ska smsa mig, men alla sover? Tror jag. Dagens ungdomar, vakna på nätterna och sover på dagarna. Så det ska vara ellerhur?
Jag är tydligen världens coolaste brud, det var ju kul att höra! Umadbro?

Hejdå alla!

Jag just nu btw..

True!


Cinema

Yes, i dag blir det bio med Julia, som hon skrev ;) blir vid 9, så ska äta nu och sen fixa mig och så. Så det blir nice. Dagen outfit kommer upp lite senare också!


Here I want to be right now, take me there!


Do not get confused between my personality and my attitude, my personality is who I am, and my attitude depends on who you are.


Best friends

Haha Julia och Ella blev bästa vänner i dag!;) så söta!


Thanks Honey!♥

Hello! Som ni ser har Julia gästbloggat lite, tack älskling! Blev helt tårögd när jag läste det sista inlägget!♥ Älskar dig helt sjukt galet fuckin' mycket gumman! Du är min tvillingsyster, mitt hjärta, mitt allt!♥

Som Julia skrev så hände det lite grejer så jag tog med mig Ella och åkte till henne. Vi gick till centrum, åt/fikade på donken, gick runt lite i centrum och sen tillbaka igen. Och pratade en massa.

I övrigt har det inte hänt något i dag direkt, sov hela dagen typ, som vanligt. Haha nej, men imorgon ska jag upp i lite mer normal tid, ta vara på det sista av lovet nu innan helvettet börjar igen. På tisdag, kill me!

Men yes, lovar lite bättre bloggning nu, Julia kommer som sagt gästblogga här en del. Så det blir bra, men puss, hörs imorgon!

image description


/älskar dej/

image descriptionJag är oehört lycklig att jag fick chansen att lära känna dig. När jag såg dig första gången tänkte jag "fuck klassens nya bitchiga blondin" men jag hade ju helt fel. Du är inte bitchig nånstans, bara blond. Men att vi är oskiljaktiga nu, det visste jag aldrig att vi skulle bli. Jag saknar dig direkt vi inte är med varandra. Du gör mig så sjukt glad, du får mig skratta..på riktigt, du är min ängel, min soulmate, mitt allt. Jag har berättat allt för dig, du vet allt om mig och du vet hur jag mår just nu. Du förstår inte hur glad jag blev när du skrev att du skulle åka till mig och träffa mig idag. Jag behövde det. Du trösta mej med det som hände med F' you know. Vi har aldrig bråkat om nånting, vi har alltid stått på varandras sida, brevid varandra. Aldrig släppt händerna, för handihand så ska det vara. Det bästa med dig gumman är att du accepterar mig, för den jag är. Och killarna jag har haft du har inte haft problem med dom. Jag har aldrig dissat dig för nån, det vet du! Och vet du vad? Jag skiter i vad folk säger om oss, jag har alltid roligast med dig. Vår sjuka humor, ingen förstår våra skämt. Börjar asgarva när jag ser videos och bilder på oss. Minnena väcks till liv. Vi har nog över 100 minnen tillsammans, men det ska bli fler. Längtar tills sommaren, det ska bli vår sommar. Ellerhur? Inga ord, meningar eller sån här text kan förklara hur mycket du betyder för mig..för det är obeskrivligt. Du är min tvilling och storasyster, jag går alltid till dig när jag behöver hjälp. För du säger inte bara "kämpa" utan du förklarar verkligen hur jag ska göra. Étt tack räcker inte, men det är ju det enda jag kan säga..TACK ÄLSKLING!
Karolina Persson, tack för allt och har ni ens sett en finare person? Don't think so!


/ Julia Granlöf

Videoblog from yesterday by me & Julia


Happy New Year!

Bye 2011, Hello 2012! Vill önska alla ett Gott nytt år! Hoppas alla har haft/har en trevlig nyårsafton med vänner/familj eller vilka ni nu än firar med! Själv har jag bara varit hemma med min familj, skulle ju egentligen varit med Julia men jag blev sjuk och så.. Nu börjar dock skiten släppa, äntligen! Men på måndag ska jag träffa min älskling iallafall, vi ska göra grymaste grejen! Kommer blir grymt! Och det kommer självklart komma upp på bådas bloggar och så sen. Min kväll har iallafall varit trevlig i övrigt! Men nu taggar vi till 2012!!:D Tänkte skriva lite om 2011 imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll, och 2012!
Copyright Karolina Persson

Julia Granlöf❤

Du är den som jag kan prata med i alla lägen, om precis allting! Du förstår mig alltid, vi är som varandras spegelbilder. Du har en humor som man inte kan annat en älska, även om det är skämt som ingen annan fattar utan bara vi, men som vi ändå kan garva sönder åt. Och du har verkligen talangen att få en på bra humör hela tiden. Alla minnen vi har tillsamans, och allt vi gått igenom tillsamans är obeskrivligt. Du är min andra halva gumman, utan dej är jag verkligen inte hel. Min tvillingsyster, mitt hjärta - Julia Granlöf!<3







Ett år sen <3

image description
image description
image description
image description
image description
Nu <3


Karolina Persson <3 Julia Granlöf , för alltid!<3

RSS 2.0